Over Up To The Rainbow

Welkom op Up To The Rainbow (afgekort UTTR), welkom op mijn kleine plekje op het internet. Al zo lang ik me kan herinneren houd ik van het bedenken van verhalen en die op (digitaal) papier zetten. Schrijfster worden en eigen boeken uitbrengen is voor mij dan ook altijd al dé droom. Met UTTR kan ik tot die tijd mijn liefde voor schrijven op een andere manier uiten. Hier kan ik praten over de dingen die me bezig houden in het dagelijks leven of simpelweg over dingen waar ik blij van word. Kort samenvatten waarover mijn artikelen gaan is niet te doen dus daarvoor verwijs ik je graag door naar de categorieën die je bovenaan ziet staan.

Waar ik in het dagelijks leven verschrikkelijk pessimistisch kan zijn en een ster ben in mopperen, probeer ik op dit stukje internet het vooral op de leuke dingen te houden. Dat legt ook meteen de naam van deze blog uit. Ik zie een regenboog als iets vrolijks; het betekent voor mij voor dat er zelfs bij regen mooie dingen kunnen ontstaan. Hij staat voor gelijkheid (al heb ik oorspronkelijk de naam niet met de LGBTQ+ community in gedachten bedacht) en blijheid en dat vind ik mooi. Omhoog naar de regenboog willen we allemaal wel eens, je waden in vrolijke kleuren en alleen maar blijheid. Vandaar de naam van mijn blog; het gaat over alles waar ik blij van word en door erover te schrijven hoop ik wat van die blijheid op jou over te brengen.