Over mij en UTTR

Hallo, mijn naam is Lidewij en ik ben 19 jaar oud. Welkom op mijn stukje internet! ‘Up to the rainbow’ (afgekort UTTR) is mijn persoonlijke blog over simpelweg alles wat ik leuk vind. Ik ben een tweedejaars Industrieel Ontwerpen student aan de TU Delft met een voorliefde voor musicals, planten, muziek, kunst, series, vogels en nog veel meer. Een dromer en dierenvriend die niet genoeg kan krijgen van schrijven.

Al zo lang ik me kan herinneren houd ik van het bedenken van verhalen en die op (digitaal) papier zetten. Schrijfster worden en eigen boeken uitbrengen is voor mij dan ook altijd al dé droom. Met UTTR kan ik tot die tijd mijn liefde voor schrijven op een andere manier uiten.

Mijn blog is een plek waar ik alles kwijt kan wat ik wil en waar ik eindeloos over onderwerpen kan praten die mij interesseren. Soms plaats ik uitgedachte artikelen over het/mijn leven, soms is het slechts een enthousiaste dosis lof over één van de vele dingen die ik leuk vind. Dit is mijn creatieve uitlaatklep met vrijwel alleen onderwerpen waar ik vrolijk van word.

Waar ik in het dagelijks leven verschrikkelijk pessimistisch kan zijn en een ster ben in mopperen, probeer ik op dit stukje internet het vooral op de leuke dingen te houden. Dat legt ook meteen de naam van deze blog uit. Ik zie een regenboog als iets vrolijks; het betekent voor mij voor dat er zelfs bij regen mooie dingen kunnen ontstaan. Hij staat voor gelijkheid (al heb ik oorspronkelijk de naam niet met de LGBTQ+ community in gedachten bedacht) en blijheid en dat vind ik mooi. Omhoog naar de regenboog willen we allemaal wel eens, je waden in vrolijke kleuren en alleen maar blijheid. Vandaar de naam van mijn blog; het gaat over alles waar ik blij van word en door erover te schrijven hoop ik wat van die blijheid op jou over te brengen.

Ik wens je heel erg veel leesplezier en hopelijk tot ziens!