Een nieuwe start: welkom!

He hallo daar! Want vind ik het ontzettend leuk om je officieel welkom te heten op mijn gloednieuwe blog! Na een aantal jaar moeizaam maar enthousiast op uptotherainbow.blogspot.nl geblogd te hebben, werd het nu tijd voor een echt eigen plekje. Ik heb eindelijk mijn eigen domein en ben nu veel vrijer in wat ik kan met mijn blog. 

Naast de nieuwe URL, heb ik ook de lay out van mijn blog volledig veranderd. Ik twijfelde nog even of ik gewoon zou proberen om mijn oude site na te maken, maar dit voelde echt als een nieuwe start en ik was eigenlijk ook wel weer toe aan een fris nieuw uiterlijk. Bovenaan vind je verschillende (telkens als je de site laadt wordt er willekeurig een foto gekozen) reisfoto’s van mij. Ik wil met deze nieuwe site veel meer aandacht gaan besteden aan de foto’s bij artikelen, en dit vond ik een mooie start.

Daarnaast blog ik nu met WordPress in plaats van met Blogger! WordPress zit iets ingewikkelder in elkaar, maar als je het eenmaal doorhebt, heb je veel meer opties. Ook vind ik het er ook gewoon veel professioneler en mooier uit zien. Ik ben heel erg blij met hoe het geworden is!

Hoewel ik het dus qua uiterlijk volledig over een andere boeg heb gegooid, blijft de inhoud van mijn blog nog wel hetzelfde. Ik ben nog druk bezig met het bedenken welke series er zullen terugkomen, welke ik aanpas en welke ik volledig schrap, maar de soort artikelen die ik ga plaatsen zullen niet verschillen van mijn eerdere blog. Het is hetzelfde blog, maar dan in een nieuw jasje!

Ik heb onwijs zin om weer volop te gaan bloggen! Als je op de hoogte  wil blijven van nieuwe artikelen en dergelijken kan je je rechts in de sidebar abonneren op de gloednieuwe officiële Up To The Rainbow nieuwsbrief! Let op: ook als je eerder al op mijn nieuwsbrief geabonneerd was, moet je je hier opnieuw inschrijven, omdat het een volledig ander systeem is. 🙂 Ook kan je op de hoogte blijven via Bloglovin of een van mijn social media kanalen, die zijn ook allemaal in de sidebar of op de contact pagina te vinden.

Tot snel!

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *