Gratis printables: To Do lijstjes!

Printables zijn bestanden die je kan downloaden (soms gratis, soms tegen betaling) waarna je ze zelf kan uitprinten. Vaak zijn het invullijstjes of andere handige dingen. Bij to do lijstjes is het vaak zo dat er behalve het to do lijstje ook nog andere belangrijke dingen op kan invullen. Ik vind ze zelf altijd heel handig om te gebruiken om een overzicht te krijgen van de komende dag(en).

Toch heb nog nooit een printable gevonden die echt helemaal aan mijn wensen voldeed. Daarom ben ik zelf gaan nadenken over wat ik nou fijn vind en heb ik daar een paar ontwerpen bij gemaakt. Ik houd ervan om dingen te designen, dus vanzelfsprekend zijn het niet gewoon simpele zwart-wit blaadjes geworden.

Het kost natuurlijk echter veel inkt (en papier) om voor elke dag zo’n overzicht te printen. Dit is dan ook zeker niet wat ik doe. Ik gebruik ze vooral als ik een extra drukke dag voor de boeg heb of als ik simpelweg even het overzicht kwijt ben. Je kan ze trouwens natuurlijk ook in zwart-wit printen, om inkt te besparen.

Hier komen de drie printables voor vandaag! Ik heb er nog meer liggen, dus waarschijnlijk komen die ergens binnenkort ook nog online. Ze zijn gratis, want ik vind het gewoon leuk om mijn werk te delen. 🙂

Lekker kleurrijk en door de duidelijke vakjes ook overzichtelijk. Aan de linkerkant twee blokken met meer dan genoeg ruimte voor een to do list en vier lijntjes voor afspraken op een dag. Rechts een vakje met dingen die je morgen moet doen of naar morgen doorschuift, een vakje om een quote of the day te noteren en een vakje om iets belangrijks te noteren dat je echt moet onthouden. Daaronder nog een vakje waarin je kan aangeven hoeveel glazen water je al gedronken hebt die dag en een random vakje waarin je kan doodelen of notities kan maken.

Download hier

 

Deze past wel heel goed bij mijn blog! Zoals je misschien ziet is het dezelfde basis als de vorige printable, alleen heeft hij een andere achtergrond. Deze is misschien iets minder overzichtelijk, maar wat mij betreft wel veel vrolijker!

Download hier

Deze printable heeft een beetje een retro uitstraling. Hij is nog wat overzichtelijker  dan de andere twee door de volledig rechte lijnen. Ook is deze in tegenstelling tot de andere liggend afgedrukt, dus mocht dat je voorkeur hebben dan is deze voor jou!

Download hier

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *