15 reisdilema’s TAG

Om te vieren dat het eindelijk zomervakantie is heb ik vandaag een toepasselijke tag. Zelf ga ik deze vakantie naar Engeland en ik begin door de voorbereidingen al echt in de reisstemming te komen, dus een reistag it is! Elke vraag bestaat uit twee opties waar je tussen moet kiezen. De tag komt oorspronkelijk van www.reisdoc.nl  .

Luieren op een zonvakantie / actief op wintersport

Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog nooit op wintersport ben geweest, maar het trekt me ook totaal niet. Ik begrijp best dat het vet is om zo hard van een berg af te gaan, maar ga ik liever naar de zon. Daarnaast is het slecht voor de natuur, vind ik ook jammer.

Vakantie aan de kust / vakantie in het binnenland

Begrijp me niet verkeerd; vakanties waarbij je alleen maar met duizend anderen op het strand ligt vind ik verschrikkelijk. Maar ik vind het wel fijn om bij de zee/oceaan in de buurt te zijn. Af een toe een stranddagje vind ik namelijk helemaal niet verkeerd en daarnaast vind ik de kust ook vaak gewoon heel erg mooi. Overigens houd ik ook heel erg van snorkelen, en daar heb je natuurlijk ook een zee of oceaan voor nodig!

Europees eten / Aziatisch eten

Ik ben heel slecht met het eten van nieuw voedsel. Ik eet  liever iets wat ik ken en waarvan ik zeker weet dat het lekker is. Daarnaast kan ik heel slecht tegen pittig eten, iets wat in Azië niet heel erg praktisch is. Dat wil trouwens niet zeggen dat ik al het Aziatische eten vies vind; ik heb vorige zomer in Indonesië héérlijke nasi goreng gegeten.

Op reis met vriendinnen / op reis met partner

Deze is heel simpel aangezien ik geen partner heb, haha. En met vriendinnen op vakantie? Yes please!

Actieve vakantie / luie vakantie

Stiekem schaam ik me hier een beetje voor… Zoals ik net al zei is een complete luier en aan het strand lig vakantie niks voor mij, maar eerlijk is eerlijk, ik ben meer van het “boekje lezen, beetje zwemmen” dan van het “elke dag een wandeling van 20 kilometer”.  Toch heb ik het liefst gewoon een combinatie van beiden, de ene dag iets doen, de volgende dag weer lekker niks.

Azië / Afrika

Ik ben nog nooit in Afrika geweest en wel een keer in Azië vandaar dat ik voor Afrika zou kiezen als ik nog maar één keer ergens heen zou mogen. Maar eigenlijk wil ik ook nog heel graag terug naar Azië want ik heb met de twee Indonesische eilanden waar ik geweest ben natuurlijk maar een mini deel gezien.

Barcelona / Rome

Dit is eigenlijk hetzelfde verhaal als bij de vorige vraag; in Rome ben ik wel geweest, in Barcelona nog niet. Ik zeg ook al heel lang dat ik naar Barcelona wil want het lijkt me echt een hele mooie stad. Maar zoals jullie hier konden lezen heeft Rome wel echt mijn hart veroverd, dus als ik daar nooit meer naar terug zou mogen doet dat wel een beetje pijn.

3 Weken kamperen / 1 week in een luxe hotel

Ik ben echt opgegroeid met kamperen, en ik vind het dan ook nog steeds leuk. Natuurlijk is een weekje in een luxe hotel fijn, maar als ik voor altijd moest kiezen ga ik toch voor kamperen. Ook kan je dan langer op vakantie… als dat geen pluspunt is?

Citytrip / natuurvakantie

Wederom wil ik hier eigenlijk een combinatie van. Maar toch, als ik écht moet kiezen, ga ik voor een citytrip.  Er is een stad vaak gewoon veel meer te doen en dat vind ik leuk. Ik ben ook gewoon heel erg een stadsmens, overleven in een dorpje zou ik niet kunnen.

Wereldreis / de wereld in meerdere keren zien

Hoewel een wereldreis echt een grote droom is van mij, zie ik liever de wereld in delen. Als ik alles in één keer zou zien en daarna nooit meer zou kunnen reizen zou ik dat verschrikkelijk vinden.

Nooit meer reizen / nooit meer je vrienden zien

Oké, hoeveel ik ook van reizen houd; vrienden winnen het toch. Van nooit meer reizen word ik misschien een beetje verdrietig, maar van mijn vrienden nooit meer zien zou ik simpelweg heel erg ongelukkig zijn…

Weg met de auto / weg met het vliegtuig

Ik word altijd wagen ziek in de auto, dus het vliegtuig vind ik veel fijner. Waar ik in de auto óf misselijk voor me uit staar óf door reispilletjes de hele tijd slaap kan ik in een vliegtuig de hele weg lezen of films kijken et cetera. Daarnaast ben je ook gewoon veel sneller op je bestemming met een vliegtuig. Dan neem ik het vaak smerige eten maar voor lief.

Backpacken / cruisen

Cruisen lijkt me echt verschrikkelijk to be honest. Misschien leuk om een keertje te doen, maar dan puur voor de cruise zélf, want het aanleggen in steden en binnen een paar uur weer weg moeten is niks voor mij.  Backpacken daarentegen vind ik wel heel erg tof.

Alles regelen / op de bonnefooi

Oke, eigenlijk vind ik het wel fijn als er iéts vast staat. Maar ik heb wel het liefst dat ik de meeste dingen plan als ik al op weg ben. Dan is alles gewoon veel spontaner en heb je veel meer speling. Dit is ook nog een rede waarom ik het idee van een cruise zo vervelend vind.

Roadtrip / op één plek blijven

Het lijkt mij best wel saai om een hele vakantie op dezelfde plek te blijven… bij een roadtrip kan je ook gewoon zoveel meer zien!

Dat lijkt me een goede afsluiter voor deze tag… Ik zal natuurlijk een artikel schrijven als ik terug kom uit Engeland dus stay tuned!

8 Reacties

 • שירותי ליווי

  פינוק ברמה גבוהה בחולון ! שירותי נערות ליווי בקרית אתא ברמה גבוהה עם תמונות אמיתיות.
  זהו אחד מהעיסויים בקרית אתא הפופולאריים
  ביותר אשר לקוחות שאוהבים להתפנק
  מזמינים. זהו אחד מהעיסויים בהרצליה הפופולאריים ביותר אשר לקוחות שאוהבים להתפנק מזמינים.
  על מנת למצוא מעסה מקצועי בלוד , יש למצוא את האחד
  או האחת אשר מתמחה בכל סוגי
  העיסויים. הטכניקה השנייה הינה אפלוראז’ שמבוססת על תנועות סיבוביות של כף היד.
  בניגוד לעיסוי בריאות, כל תנועות המעסה חלקות, איטיות: עיסוי
  מפנק בהרצליה הוא ליטוף, לישה קלה.
  המוצעים לכם – מהשבדי, דרך השיאצו
  ועד עיסוי בהרצליה הרקמות, אך גם לאחר שבחרתם את
  סוג העיסוי, תוכלו להנחות את המעסה באשר לעיסוי המתאים לכם ביותר.
  עם זאת, תוכלו לשבור את השגרה המוכרת והידועה מראש עם עיסוי בבית שמש!
  עם זאת, תוכלו לשבור את השגרה המוכרת והידועה מראש
  עם עיסוי בבת ים! עם זאת, תוכלו לשבור
  את השגרה המוכרת והידועה מראש עם עיסוי בגבעתיים!
  בכל כרטיס תוכלו להביע את התרשמותכם מהשירות שקיבלתם או לקרוא את ההמלצות וחוות הדעת של לקוחות קודמים שקיבלו שירות מבעל המקצוע/העסק בצפון.
  תוכלו לבחור מתוך מבחר גדול של עיסויים.

 • נערות ליווי בתל אביב

  בקליניקה פרטית בקרית שמונה/נהריה
  יש לכם אפשרות להתנתק מהסביבה המוכרת לכם, תוך שאתם זוכים לעיסוי המתבצע בחלל
  נעים, מבושם ומאד מרגיע. כשאתם מתעניינים לגבי עיסוי בדרום, דעו
  כי פתוחות בפניכם שתי אפשרויות עיקריות: עיסוי בבאר שבע המתבצע בבית הפרטי שלכם או עיסוי בבאר שבע המתבצע בקליניקה
  פרטית. עיסוי בצפון יכול להגיע גם למשרד שלכם או לבית
  הפרטי שלכם. לעתים, העיסוי הניתן הוא עיסוי רפואי, כך שמתואמים מראש מספר עיסויים בצפון באותו השבוע.
  שביעות רצונם של אלו שכבר התנסו בעיסוי זה מאד גבוהה – כדאי גם לכם
  לנסות עיסוי בחיפה הניתן בפורמט זה.
  כך לדוגמא, בעת שאתם מעוניינים לעבור עיסוי בגבעתיים המתמקד אך ורק בראש, או לחילופין בעיסוי המתמקד באזור הכתפיים.
  באתר RELAX קיבצנו מעסים ומעסות אשר
  מתמחים בעיסוי מפנק במרכז והעוסקים
  בשלל סוגי העיסוי ולכן יהיה לכם קל יותר למצוא את המעסים המתמחים בעיסוי
  במרכז ושידעו לקחת לידם את גופכם ולתת
  לו את המענה הנכון. אני אוהב בחורות,
  אני לא מסתיר או מכחיש את זה, העניין הוא שמסיבות
  שונות אני גר עדיין עם אימא שלי.
  יחד עם זאת, מומלץ להיוועץ עם רופא במקרים מיוחדים בהם אדם סובל ממחלות רקע מסוימות וכן באם מדובר בנשים בהיריון
  ולבחון אפשרות לבילוי במתקני הספא
  בהתאם למצב.

 • דירות דיסקרטיות בכרמיאל

  לעיסוי יש יתרונות פיזיים ונפשיים רבים, לא סתם אנשים רבים לא מוותרים על עיסוי רפואי, עיסוי שוודי, עיסוי המשלב
  אבנים חמות וכדומה. ישנם כמה
  סוגי עיסויים עיקריים המוצעים כמעט בכל מקום: עיסו שוודי, עיסו
  תאילנדי, עיסוי באבנים חמות, עיסוי
  רפואי, עיסוי משולב ועיסוי בשמנים ארומתרפיים, אולם למעשה ישנם
  כקרוב ל 100 סוגים שונים עיסויים.
  אילו סוגי עיסוי ניתן להזמין עד הבית?
  זה בטח לא משנה היכן אתם נמצאים בישראל – בפורטל סקס אש
  תוכלו למצוא בכל רגע ביום נערת ליווי דיסקרטית
  שתגיע עד לפתח הדלת שלכם – לפינוק חם, מענג ומשחרר.
  שירותי הליווי בפורטל למבוגרים של Boobs מדברים על נערות ליווי להזמנות לבית / מלון בלבד וסומכים על העובדה שיש לכם מיקום בו תרצו
  לארח את נערת הליווי שתגיע אליכם. כמובן, שיש פרמטרים שונים אשר משפיעים על המחיר של השירות וחשוב להיות מודעים לאותם הפרמטרים בטרם בחירת נערת הליווי מתוך היצע האפשרויות
  של נערות בכל הארץ. כך שמי שנתקל בנערת ליווי אטרקטיבית במיוחד, אשר
  מתגוררת במיקום מרוחק ממנו, אמור לקחת בחשבון שיהיה עליו לשלם גם את מחיר הנסיעה –
  אשר יכול להוות כתוספת גבוהה
  לעלות השירות. מעבר לכך, תוספות כרוכות במקרים רבים בתוספת תשלום ולעיתים, התוספת יכולה להיות גבוהה.
  מרחק הנסיעה – במקרים רבים, נערות
  ליווי גם גובות תוספת של נסיעות.

 • דירות דיסקרטיות בעכו

  אליאן בחורה על רמה היא כל כך חמה וחרמנית… בחורה רוסיה ישראלית סקסית במיוחד מחכה בחיפה בדירה פרטית ושקטה.

  בחדרים לפי שעה כידוע לכם קיימים שלל פינוקים: ג’קוזי ספא, ג’קוזי
  מבעבע, מיטות נשיאותיות, עיצובים מודרניים ברמה
  של 5 כוכבים, אווירה רומנטית
  ואינטימית, פינת קפה, שתייה קרה וכיבוד מתוק, סרטים , מוסיקה וארוחות
  טעימות, בריכה פרטית ועוד פינוקים ורק אנחנו בארץ ישראל יכולים לחשוב.
  מסיבת רווקות לופטים בראשון לציון -מה מציעים לנו הסוויטות, הוילות, הפנטהאוז שמארחים למסיבת רווקות,
  לרוב נמצא ג’קוזי ענק או בריכה גדולה, פינות ישיבה מרווחות, קריוקי, חשפנים, הפעלות למיניהם.

  אז בטח אם תשאלו אנשים שתפגשו סתם
  כך ביום יום ברחוב לרוב יגידו כי מדובר בחדרים או צימרים דיסקרטיים בהם
  מתנהלים כל מיני מערכות יחסים אסורות, אך
  כבר מזמן הדבר אינו נכון,
  צימרים לפי שעה הפכו טרנד מיוחד עבור מגזרים שונים בחברה שלנו.
  הצרכנים העיקריים, מי שמחפש חדרים
  לפי שעה בבת ים – זה בעיקר זוגות נשואים שמגיעים עם בני ובנות הזוג.
  חושבים להפתיע את בן או בת הזוג?

  הספרדיה לוהטת אני אמיי – הסקסית והיפה בצפון בת…

 • israel night club

  כך לדוגמא, בעת שאתם מעוניינים לעבור עיסוי בבית שמש המתמקד אך ורק בראש, או
  לחילופין בעיסוי המתמקד באזור הכתפיים.
  לדוגמא, בדרום ישראל, השירותים ניתנים על ידי זונות רבות שאינן מעוניינות בגילך, החוויה המינית שלך והיכולת לקיים שיחה.
  חשוב לנו מאד לקיים זמינות מרבית של נערות ליווי מהדרום
  כלפייך. זונות מדהימות את יכולתן לקיים שיחה עם לקוח.
  וותק וניסיון רב בתחום, עבודה מקצועית
  ושירות מצוין לכל לקוח. בין אם אתם מתגוררים בעיר,
  לומדים באוניברסיטה, או מבקרים בה לצורכי עבודה באר שבע היא המקום בשבילכם לבילוי בדירה דיסקרטית.
  ניתן לשלב מספר קורסים יחדיו כדי להיות מקצועיים בתחום, וכך להתמקצע בתחום ברמה גבוהה,
  שכן בכל מקום עבודה יעדיפו להעסיק מי שיש לו ידע במספר שיטות ויכול לתת
  מענה ללקוחות רבים ולא צריך מטפל
  שונה לכל סוג מסאז’, לכן קורס עיסוי שוודי או תאילנדי הינו רק תחילתה של הדרך למקצוע זה.

  קורס עיסוי מעביר את הידע הנדרש כדי לשחרר מתחים והרפיה בשרירי הגוף באופן מקצועי.
  קורס עיסוי יכול להוות העשרה או
  מקצוע, שכן מדובר בלימודים שהינם חוויה,
  ויכולים לשמש גם להעשרת הידע הכללי אם כדי לעשות לחברים קרובים מסאז’ או האחד לשנייה אך יחד עם
  זאת מדובר בקורס מקצועי ביותר, שניתן בסופו להשתלב באחד מבתי הספא הרבים שישנם ברחבי הארץ.

 • https://onemodellondon.com/categors/Discreet-apartments-in-Petah-Tikva.php

  ניתן להזמין מסאז’ בראשון לציון בכל יום החל מהשעה 9:00 עד 22:00 ובסופ”ש ביום שישי החל מהשעה 9:00 עד 17:00 ובשבת 10:00 עד 20:00. שימו לב: מחירון הטיפולים של המטפלים וגם מספר הטלפון נמצאים בתוך הדפים שלהם. מסאז בראשון לציון נותן שירותי עיסוי על ידי אנשי מקצוע טובים מאוד. עיסוי מגבר לגבר בתל אביב ? חלקן הגדול של נערות הליווי בחיפה מתגוררות בעיר, להבדיל מהעיר תל אביב למשל, אשר מרבית הבחורות הגיעו לחופשה זמנית. למעשה, חיפה היא העיר השנייה בגודלה בישראל בהיצע נערות הליווי. נערות ליווי חיפה מגיעות ממגוון רחב של רקעים וגילים, ממש כמו תושבי העיר חיפה. נערות ליווי חיפה הן נשים אשר ברוב המקרים מתגוררת בעיר תקופה ארוכה, ותוכלו להיפגש איתן באופן תדיר. כך יוצא, שיהיו כאלו, אשר המידע המתפרסם באתרי האינטרנט הייעודיים לגבי אותן נערות ליווי יהיה מספק בכדי לבסס ולבצע את הבחירה. כך או כך, חשוב לציין שכיום, איסוף המידע על נערות ליווי בחיפה והסביבה ולמעשה, על נערות ליווי בכל מקום אחר, הוא הרבה יותר פשוט, מהיר ויעיל. כאשר, מומלץ לוודא שמדובר באתר אמין, אשר מקפיד לעדכן את המידע בכל תקופת זמן קצרה. כל מה שצריך לעשות, זה למצוא אתר אינטרנט ייעודי ואיכותי, אשר מספק מידע לגבי נערות ליווי באזורים אלו.

  Feel free to visit my site: https://onemodellondon.com/categors/Discreet-apartments-in-Petah-Tikva.php

 • https://onemodellondon.com/categors/Discreet-apartments-in-Acre.php

  בואו להיות חלק מהגברים השווים שכבר בחרו את הפורטל שיודע ויכול לעשות לכם הכול- פורטל לוהט של נשים שוות
  במיוחד שכל מה שהן אוהבות ורוצות לעשות זה לענג אתכם עד לגג העולם.
  כמו כולם גם אתם זכאים לשעת חסד של הנאות וזה
  יכול לקרות באמצעות פורטל מדהים שיכול ויודע לתת את
  התשובה- מפגשים שיכולים לחזור על עצמם ולתת את התשובה המדהימה ביותר.
  חרוץ ונוצץ. באופן אישי, אני אפגוש אותך, אם אתה
  לארגן את זה מראש. חכם, נלהב.
  אני יכול לשפוט על פי התמונה את תאריך אתה רוצה את זה.
  כאן לא תקבלו שום מידע מוטעה נוכח כך כי הפורטל
  עושה את כל המאמצים לתת לכם את
  הבילוי השווה ביותר עם נערות ליווי בצפון – זה שתמיד רציתם וחלמתם עליו.
  כאן אין צורך להעביר שום פרט, להזדהות ובעיקר לפזר
  את החשש ולהתחיל ליהנות כמו שתמיד חלמתם.
  אבל לבתי המלון אין שום פרטיות והם
  סתם יקרים. אין כמו ללכת לפרוק מתח מהעבודה
  או מהבית חבל לריב עם הבוס או עם האישה בגלל עומס יומי מצטבר , תבחר דירה
  דיסקרטית בחולון וכל מה שנשאר להתקשר ולמצוא בחורה מדהימה שתספק את
  הצרכים שלך בסבלנות ואדיבות.
  אין צורך ברקע מוקדם, בניסיון או בהזדהות על מנת לחוות סערת רגשות מדהימה.

  Here is my blog – https://onemodellondon.com/categors/Discreet-apartments-in-Acre.php

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *