Hallo, daar ben ik weer

Hallo lieve mensen. Het is al meer dan een jaar geleden dat ik hier een artikel heb geplaatst. De hoogste tijd om weer eens aan het schrijven te gaan.  Waarom ik het afgelopen jaar weg was? Lang verhaal kort; ik zat in mijn eindexamenjaar. 

Ik was bezig met een heel uitgebreid artikel over alle dingen die ik in mijn eindexamenjaar heb meegemaakt, maar dat werd een te lange en niet interessante opsomming. Daarom hier een korte versie van het afgelopen jaar, ik;

  • ging op vakantie naar zuid Engeland
  • deed een heleboel eindexamen dingen als het schrijven van een profielwerkstuk en zingen op het eindexamenconcert
  • zag Dodie Clark live in Brussel
  • ging samen met een van mijn beste vriendinnen op stedentrip naar Bologna in Italië
  • haalde na zes jaar eindelijk mijn gymnasium diploma!
  • ging voor het eerst in mijn leven naar pride in Amsterdam
  • en ik startte met de studie Industrieel Ontwerpen!

Mocht je geïnteresseerd zijn in visuele ondersteuning bij deze woorden, dan verwijs ik je graag door naar mijn Instagram profiel. Dat kan je altijd aan de rechterkant van mijn site vinden, maar staat ook hiernaast door middel van mijn “nametag”. (Dit is een nieuwe functie van Instagram en ik weet niet zo goed hoe het werkt, maar there you go haha.)

Momenteel ben ik dus bezig met de studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Dit was de studie die ik het liefst wilde doen en ik was dan ook super blij toen ik hoorde dat ik door de selectie heen was gekomen. De studie is gelukkig precies zoals ik verwacht had en ik heb het dan ook erg naar mijn zin. Ondertussen heb ik er al heel wat deadlines op zitten en heb ik deze week mijn tweede tentamen.

Ik kan nu een heel verhaal houden over dat ik niet weet hoeveel ik ga schrijven, maar volgens mij hebben jullie dat al vaak genoeg gehoord. Daarom zeg ik alleen maar: hopelijk tot snel.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *