The Faim in Melkweg Upstairs

In oktober ging naar een concert van één van mijn favoriete bands: Against The Current. De Australische band die als voorprogramma speelde vond ik zó leuk dat ik hun muziek later ben op gaan zoeken. Toen ze een eigen wereld tour aankondigde heb ik direct tickets gekocht en zo kwam ik afgelopen vrijdag bij The Faim in de kleinste zaal van de Melkweg in Amsterdam terecht. 

Ik stond niet erg dichtbij en ik heb geen professionele camera, maar ik heb erg genoten van het concert en wilde de beelden die ik heb gemaakt dan ook graag delen. Nothing fancy, gewoon een leuke herinnering!  Onderaan nog een post op Instagram van mij met nog wat video’s én natuurlijk een link naar de Spotify pagina van deze gasten.


Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *