Wie ik wil ontmoeten deel 1

Elke tiener heeft wel “idolen” waar hij of zij tegenop kijkt. Dat kunnen allerlei soorten mensen zijn; artiesten, acteurs, schrijvers, sporters, etcetera, etcetera. Ik leid duidelijk the fangirl life en het aantal mensen waar ik tegenop kijk is dan ook groot. Het zijn rolmodellen, voorbeelden, “idolen” of gewoon mensen die ik bewonder. 


Een tijdje geleden stuurde ik de bovenstaande tweet de wereld in. Dit zijn de mensen die ik op dit moment super graag wil ontmoeten. Ik ben zo iemand die als ze iemand bewondert, dat aan diegene persoonlijk wil kunnen vertellen. En soms heb ik misschien ook even een bevestiging nodig dat die personen echt zijn, haha. Ik kan het niet zo goed uitleggen, maar sommige mensen wil ik gewoon een keer in het echt zien.

Eigenlijk zijn de mensen die ik wil ontmoeten in een paar categorieën in te delen, dus dat ik ook zeker doen. Anders zitten we hier over 3000 woorden nog. Ik knip het artikel in tweeën, omdat het anders wel heel lang werd, dus over een tijdje kunnen jullie het tweede deel verwachten.


YouTubers

Hoewel mijn YouTube verslaving flink heeft afgenomen en ik drie kwart van de video’s in mijn abonnementenbox onbekeken blijft, zijn er toch nog wel een paar mensen van wie ik de video’s altijd kijk. Mijn drie favoriete YouTubers van het moment zijn mensen waarvan ik niet alleen de video’s gewoon leuk vind, maar wie ik ook bewonder als persoon zijnde. Ik heb het over Dodie Clark, Carrie Fletcher en Connor Franta. Hun kanalen kun je vinden door op de namen te klikken. Dodie en Carrie maken allebei ook nog eens muziek waar ik graag naar luister. Soms zijn de video’s grappig, soms zijn ze inspirerend. Ik zou ze graag persoonlijk bedanken voor alles wat ze doen. Andere YouTubers die ik wil ontmoeten zijn Tom en Giovanna Fletcher en Bethany Mota.

Muziekartiesten

Als je de eerste uit dit rijtje niet kan raden is het duidelijk dat je me niet kent, haha. Ik ben al zo’n zeven jaar fan van Taylor Swift, en dat is dan ook de nummer 1 in het lijstje met wie ik wil ontmoeten. Taylor is een groot rolmodel en ik wil zo graag gewoon even met haar praten. Het is raar als je iemand al zo lang volgt en zoveel over diegene weet, maar diegene geen idee heeft dat jij bestaat. Daar wil ik graag verandering in brengen, ook al is het waarschijnlijk maar voor vijf minuten.
Andere muziekartiesten die ik wil ontmoeten zijn de leadsingers van twee van mijn favoriete bands; Chrissy Costanza en Brendon Urie van respectievelijk Against The Current en Panic! At The Disco. Panic! kennen veel mensen waarschijnlijk wel, ATC is een stuk kleiner. Als je wil weten wat voor muziek ze maken moet je hier klikken voor ATC en hier voor Panic!. Het zijn beide bands waarvan ik vrijwel alle muziek leuk vind en de leden (en dan vooral Chrissy en Brendon dus) ontmoeten lijkt me echt geweldig.


Once Upon a Time cast

Nog meer acteurs! Dit keer van één van mijn favoriete series; Once Upon A Time! Ik denk dat ik de afleveringen van deze serie allemaal wel een keer of 5 gezien heb (en mijn favorieten nog vaker) en dus wil ik ze nu ook wel eens in het echt zien. Jennifer Morrison (Emma Swan), Lana Parilla (Regina Mills) en Colin O’Donoghue (Killian Jones) zijn mijn favorieten en wil ik dus ook het liefst een keer zien, maar zoals denk ik voor zich spreekt zou ik van iedereen natuurlijk super blij worden.

Wie wil jij ontmoeten? 

Eén reactie

  • Moniek

    Dat is een longlist! Ben benieuwd wie er in deel 2 nog komen opdraven 😉
    Ik heb geloof ik niet zozeer mensen die ik graag zou willen ontmoeten. Mijn ervaring is dat ik alleen maar heel verlegen word. Ik heb een keer Annie M.G. Schmidt ontmoet. Heel lang in de rij gestaan. En toen ze vroeg ‘wat moet ik in je boek schrijven’ zei ik; ‘ehhhhhhhh’. 🙁

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *