Up to the MUSIC #1

Welkom bij de nieuwe versie van mijn serie waarin ik mijn favoriete muziek van het moment met jullie deel! Tevens is dit ook de eerste officiële serie op deze blog, jeej! Ik heb tien nummers verzameld waar ik op het moment het meest naar luister, die ik graag met jullie wilde delen. Luister je mee?

Als eerste even een shoutout naar mijn vriendin Sophie, voor het bedenken van de awesome naam voor deze serie. Het is een combinatie van “turn up the music” en de naam van mijn blog, en ik vond het geniaal. Dankjewel Soof! En dan nu, op naar de muziek…

Iets nieuws is dat ik de nummers nu in een Spotify afspeellijst heb gezet! Kijk daarvoor onderaan dit artikel, zo kan je ze meteen in jouw favorieten lijst zetten. 🙂

Ik ben groot fan van Ed Sheerans muziek , dus ik kan niet anders dan dit artikel beginnen met één van zijn nieuwe nummers. Ik vind alle drie de nummers die hij in de afgelopen twee maanden heeft uitgebracht heel erg tof (vandaar dat ze allemaal in de afspeellijst staan), maar Castle On The Hill is absoluut mijn favoriet!

Dit is een nummer wat ik in één van mijn Daily Mix lijsten van Spotify heb gevonden. Dat zijn lijsten die nummers uit jouw afspeellijsten combineren met nieuwe nummers die gerelateerd zijn aan de muziek die je luistert. Hoewel ik vind dat dit heel anders is dan de meeste muziek die luister vind ik dit nummer echt prachtig.

Dodie Clark bracht op 18 november haar eerste EP uit. Ik heb in mijn vorige muziekartikel al één van de nummers genoemd, maar ik weet niet zo goed waarom ik dit nummer toen niet noemde. Eigenlijk is dit namelijk mijn favoriet van de EP, hij is zo vrolijk! De video is niet de gehele versie, die vind je hier (maar dat is geen studio versie) of onderaan dit artikel.

Ik ben één van de vele mensen die getroffen zijn door het La La Land virus. Ik vond het een magische film en ik ben verliefd op de soundtrack. Eigenlijk kan ik niet zo goed kiezen welk nummer ik het leukste vind, dus ik plaats hier de bekendste en de rest vind je op de Spotify lijst.

Mijn favoriete YouTuber Carrie Fletcher plaatste een cover van het nummer Pretty Funny uit de musical Dogfight, en sindsdien staat het nummer op repeat. Stiekem vind ik de cover iets leuker dan het officieel opgenomen nummer dus vandaar dat ik die erbij zet. Die staat echter niet op Spotify, dus de officiële staat in de lijst. Ik ken de musical zelf verder niet, maar volgens mij is de rest van de muziek ook prachtig dus ik ga zeker eens de film kijken die ervan is gemaakt.

Deze lijst kan natuurlijk niet compleet zijn zonder het nieuwste nummer van Taylor Swift! Samen met Zayn maakte ze een nummer voor de film Fifty Shades Darker. Hoewel die filmreeks niet echt mijn ding is vind ik het nummer wel heel tof. Zeker niet één van de beste nummers die ze heeft uitgebracht, maar I like it! Daarnaast ben ik al lang blij dat Taylor überhaupt weer wat actiever is en eindelijk weer nieuwe muziek uitbrengt.

Dit is alles behalve een nieuw nummer maar ik ben eigenlijk een paar maanden geleden pas echt naar de EP van Tom Felton gaan luisteren. De acteur uit Harry Potter bracht een aantal jaar geleden een aantal nummers uit. Ik snap het heel goed als mensen het niks vinden, want het zijn geen doorsnee top 40 nummers, maar ik vind ze heel leuk! Hawaii is toch wel mijn favoriet.

Wederom geen nieuw nummer en nu ook een nummer wat ik al langer kende, maar ik ben er de afgelopen maanden plotseling veel meer naar gaan luisteren. Het is niet mijn favoriete nummer van Panic!, maar ik vind het wel een hele toffe, dus luister zeker even!

Deze 13 jarige America’s Got Talent winnares heeft haar eerste EP uitgebracht en vanaf het eerste moment dat ik de nummers hoorde vind ik ze geweldig. Ze is nog maar 13 maar dat hoor je wat mij betreft niet aan de muziek, door haar aparte maar onwijs goede stem. Gossip Girl is mijn favoriete nummer van de vijf, maar Clay volgt very close op de tweede plaats.

In december bracht McFly een live album uit van hun Anthology tour. Ik kon niet bij de tour zijn (aangezien ze alleen door de UK heen gingen en ik niet in de mogelijkheid verkeer om voor dit soort dingen daar naartoe te reizen) maar door deze cd kan ik toch nog wat van de sfeer proeven. The Heart Never Lies is van dit album mijn favoriet, al weet ik niet zo goed waarom, haha.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *