Freckles And Constellations Lyric Video

Ik volg op school het vak beeldende vorming. Voor het praktijkgedeelte hiervan krijg je elke module (dus vier keer per jaar) een opdracht waar je de hele module mee bezig bent. De laatste periode van de vijfde klas is de eindexamen opdracht, omdat je in de zesde alleen nog bezig bent met theorie. Die laatste opdracht is volledig vrij. Richtlijnen? Alleen “doe wat je leuk vindt en waar je goed in bent”. Dus ik deed wat ik leuk vind. Ik combineerde mijn liefde voor typografie met die voor film en maakte een lyric video.

De video bestaat deels uit simpelweg film, deels uit stopmotion. Ik heb voor een nummer van Dodie Clark gekozen omdat zij simpelweg één van mijn favoriete artiesten is (en omdat ik hiermee niet zo veel copyright problemen zou krijgen, let’s be real).

Hoewel ik niet elk stukje even mooi vind was dit het beste wat ik in de tijd die we kregen kon doen, aangezien een video als deze belachelijk veel werk is. In totaal ben ik zo’n twee dagen bezig geweest met filmen en fotograferen en dan nog heel wat uren met editten. Dus houdt dat in je hoofd als je de video kijkt, haha. Veel kijkplezier!

Mocht je benieuwd zijn wat dit me uiteindelijk voor cijfer oplevert, houdt dan mijn Twitter in de gaten!

4 Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *