Sfeervlog: Harry Potter The Exhibition

Ondertussen alweer meer dan een maand geleden ging ik met drie vriendinnen naar Harry Potter The Exhibition in Utrecht. Ik ben een hele grote Harry Potter fan dus ik moést er natuurlijk heen. Op 11 juni was het eindelijk zo ver en me being me moest ik alles gewoon vastleggen en onthouden.

Vandaar dat ik wat sfeerbeelden heb gemaakt en daarmee een vlog in elkaar heb gezet! Hij is wat verlaat door dingen als proefwerkweken (blegh), maar hier is hij dan. Ik ben niet echt tevreden over de kwaliteit, maar echt mooi beelden maken in de enorme drukte die er was, was niet echt mogelijk. Hopelijk vinden jullie het toch leuk om te zien en inspireert het sommige van jullie misschien om nog te gaan (mocht dat zo zijn; de expo is nog tot en met 2 september te zien). However, als je er nog niet geweest bent, zou ik niet de hele video kijken, aangezien je dan al bijna alles ziet wat er te zien is, haha. Enjoy!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *