Teske in Paradiso

Afgelopen vrijdag was er een concert in Paradiso van Teske. Ik als grote Teske fan was er natuurlijk bij! Sterker nog, ik stond om kwart voor 1 al in de rij  waardoor ik helemaal vooraan stond. Vandaag deel ik een aantal van de foto’s en de video die ik die dag maakte.

Voordat je me voor gek verklaart; het was de hele dag mega gezellig en het concert was het wachten meer dan waard. Teskes optreden in Tivoli in november vond ik al geweldig, maar dit concert was nog vele malen beter. Waar ze in Tivoli, hoewel ze overigens wel super goed zong, erg zenuwachtig in het midden van het podium bleef staan, was ze dit keer veel zelfverzekerder. Ze maakte er echt een show van, de groei die ze sinds november heeft gehad was enorm. Ik heb onwijs genoten en wil dan ook graag wat van de avond met jullie delen!

Klik op de foto’s om ze in groter formaat te bekijken. 🙂 Onderaan het artikel staat een video met het grootste deel van de video’s die ik gemaakt heb.

Flemming was het voorprogramma; hij was echt super goed!
Teske kwam op op het eerste balkon
Niet helemaal scherp, maar ik vond deze wel heel leuk

Flemming kwam nog even terug om met Teske hun nummer Voorbij te spelen

Bij het nummer Tempo ging Teske in het midden van de zaal staan zodat we in twee delen konden worden gesplitst om mee te zingen.

Teske en haar band

Een sidenote voor de onderstaande video: ik stond samen met allemaal mensen, die al heel lang stonden te wachten en dus heel erg fan zijn van Teske. Vandaar dat er nogal wat gezang te horen is, haha, ik hoop dat het enigszins te negeren is. Ik heb verder niet echt stukjes ingekort, vooral omdat ik dat zonde vind omdat er anders niks meer mee gebeurt. Enjoy!

 

 

7 Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *