Up to the ART #2 • Recent aquarelverf werk

Als ik zeg dat ik graag mijn werk deel, is dat niet omdat ik iedereen graag even wil laten zien hoe goed ik wel niet ben in tekenen/schilder/wat dan ook. Daar zou ik het dan zelf ook helemaal niet mee eens zijn. Ik vind het wel leuk om te laten zien wat voor dingen ik maak omdat ik het boeiend vind om mijn eigen ontwikkeling in uitingen van creativiteit bij te houden. 

Door het op mijn blog te posten kan ik zien wat de ontwikkelingen in mijn werk zijn, en dat vind ik heel interessant. Daarnaast vind ik dat ook altijd leuk om van andere mensen te zien, dus daarom zullen er vast ook mensen zijn die het van míj leuk vinden om te zien.

In dit deel van Up to the ART deel ik wat van mijn recente waterverf tekeningetjes met jullie. Ik ben het afgelopen jaar steeds meer met waterverf gaan werken. Voor mijn verjaardag kreeg ik een klein blokje met waterverf papier en dat is ook waar de tekeningen van vandaag vandaan komen. Ik ben nog steeds aan het leren over de omgang met waterverf, maar toch lukt het me ook nu al om soms hele toffe effecten te creeëren; uiteraard de ene keer beter dan de andere.

Vijf van de aquarelverf tekeningen die ik de afgelopen tijd maakte.

Naar het nummer Oceaan van Racoon.

Naar het nummer Party Tattoos van dodie. De blauwe plekken komen op de camera minder duidelijk over dan ze in het echt zijn, dat probeerde ik te fixen met de close-up foto, maar het blijft een beetje vaag.

Naar het nummer New Romantics van Taylor Swift.

Erg random, maar ik wilde graag proberen wat meer kleding te schilderen.

Naar het gedicht Teder van Teske de Schepper. Het tekening gedeelte vind ik wel goed gelukt, de tekst is me iets te rommelig. Dit is het beeld wat ik bij dit gedicht krijg, lees het hier.

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *